Home / Portfolio Item / Indulgence Sleep System

Indulgence Sleep System

ágyas

Számunkra a legfotosabb a kényelem! Nem mindegy, hogy milyen körülmények között töltöd a szabadidőd!

Típus Információk

Standard – SS3 és SS4

Wide Boy – SS3 és SS4

Emperor – SS4

Váz méretek

Standard: 79 cm X 198 cm

Wide Boy: 94 cm X 198 cm

Emperor: 115 cm X 202 cm

Air Frame - Számít a kényelem!

Airframe Sleep Systems horgászágy

Az elmúlt néhány évben arra koncentráltunk, hogy hogyan tudnánk olyan termékeket készíteni, amelyek nem csak a hidegebb hónapokban kiválóak, hanem egész év során. Sikerült egy olyan termékcsaládot alkotnunk, amely az egész szezonban elkísér majd titeket a parton.

13161843_10209668219933245_3677191617565554271_o

 

Elsőként a vázról

Nyilvánvalóan minden ágy esetében a vázszerkezet a legfontosabb, hiszen ez az alapja az egésznek. Nagy figyelmet fordítottunk a kialakítására azért, hogy időtálló legyen. Teljesen ovális keresztmetszetű csöveket használunk mindenhol, amely biztosítja az erőt és a merevséget, és nem csavarodik el használat közben. A marokcsavarok eltűntek, és a fej- és a lábrészhez is nagyméretű, dupla zsanér került. A marokcsavarok eltűnésével nem csak térfogatot és tömeget csökkentettünk, de így lehetőség van összehajtani az ágyat igazán kompakt méretűvé és lapossá. Kiválóan elfér a talicskában.

Az ágy teljesen laposan, stabilan fekszik. Ha fentebb akarod hajtani, akkor egyszerűen állíts a lábakon a fej felőli résznél, így elérheted azt a magasságot, amely a kényelmes éjszakai alváshoz megfelelő.

Indulgance Air Shroud2

A váz után következik a matrac

Körülbelül már öt éve változtattuk meg a matracaink kialakítását. Most van egy szabadalmaztatott rendszerünk, egy hálós alap, amely néhány rendkívüli tulajdonsággal bír. Először is, a nyári hónapokban a háló megakadályozza a pára és nedvesség feljutását a talajról, amely általában nem higiénikus. Emellett lehetővé teszi a legtökéletesebb szellőzést. Az ágy súlyát is csökkenti, kissé könnyebb lesz tőle. A háló fölé kerül stabilan a luxus matrac, amely nagy sűrűségű habból készült. Nagyon fontos, hogy efölé egy vastag Holofil anyagú takaró kerül, amely finom, puha tapintású. Az egészet egy pamut-szerű anyaggal burkoltuk be, amely biztosítja a kényelmes éjszakai alvást. Ez egy Sleep System termék, ami azt jelenti, hogy két réteg ágytakaró kerül az ágy köré. Ez szintén szabadalmaztatott megoldás, amelynek köszönhetően a takaró réteget az évszaknak és a körülményeknek megfelelően módosíthatjuk.

Ágyas2

 

További újításként került az ágyra a hálózsákokon alkalmazott climate control borázat, amely a test hosszán fut végig. Ez ugyanazon az elven működik, mint a hegymászó hálózsákok. Ezek keskeny kialakításúak, amelynek köszönhetően a test körüli kis tér rögtön, már a bebújás után elkezd felmelegedni. Ezzel szemben az átlagos horgász hálózsák nagyon nagy méretű. A két réteg lehetővé teszi, hogy amikor igazán hidegre fordul az időjárás, még egyet felcipzárazzunk. A nyári hónapok során, amikor nincs annyira hideg, lecsatolhatjuk, és otthon eltéve a tél megérkeztével újra elővehető.

Az ágy mellé jópár kiegészítő került, amely igazán egész évben használható termékké teszi.

Elsőként itt van az Airshield Underlay alátét takaró. A matrac levétele után aláteríthetjük, a tépőzáras fülek segítségével pedig a hálóhoz rögzíthetjük, így akadályozva meg az elmozdulását. A matracot rátéve a Sleep System rendszer a téli hónapok során egy újabb szigetelő réteggel bővíthető.

Egy egész sorozat párna is van.

Az Air Frame ágyak három különböző szélességben készülnek. Ezért mind a három szélességhez meglalálható a megfelelő méretű párna.

A fej és a nyak megfelelő alátámasztásáról gondoskodik és luxsus érzetű bevonatot kapott. Az oldalán található zseb a telefon vagy a távjelző legvédetteb helye lehet és a párna az ágyon kialakított elasztikus hurkokhoz rögzíthető.

Az utolsó termék az Air Shroud.

Száz százalékig vízálló, poliuretán bevontaú 10000-es vízállósági értékkel rendelkezik, amely azt jelenti, hogy probléma nélkül éjszakákat tölthetünk alatta a szabad ég alatt.Amikor egyrétegű sátrak vagy ernyő alatt horgászunk, használatával elkerülhető az elázás és a megfázás.Ha felfordítjuk az Airshroudot, láthatjuk az alján a Holofil réteget és a peach skin anyagú réteget.

Shroud

 

Egy nagyon jó és praktikus eleme a két kis karika a sarkaiban, amelyek segítségével egy 120 centiméteres leszúróra és U-alakú bottartóra rögzíthető. Emeld fel azt az oldalát, ahonnan ki akarsz nézni, és tölts alatta egy kellemes éjszakát. A téli hideg napokon felcsatolva rendkívüli meleget biztosít. De ha nyáron aktívan horgászva szükségünk van a kellemes éjszakai alvásra, akkor vegyük le. Hagyjunk pár réteget otthon, aludjunk az ágytakarón, az Airshroudot pedig használjuk a külső körülményeknek megfelelően.

Öt különböző modell található a sorozatban.

  • Az SS3 és az SS3 Wide, amely a rövidlábú verzió és összesen 6 lába van az ágyaknak.
  • Az SS4 és az SS4 Wide a hosszabb lábakkal és itt már 8 lába van az ágyaknak.
  • Végül a legóriásibb, az Emperor, mely szintén 8 lábbal rendelkezik.

Mindenki megtalálja a megfelelőt a Sleep System tagjai között. Megéri kipróbálni. Amennyiben lehetőségetek nyílik rá, bújjatok bele srácok, és győződjetek meg róla, mennyire kényelmes.

További Modellek

Air Bed

Az Indulgence ágy és alvó rendszer híressé vált a kényelméről és a melegségéről. Ágyainkat szeretettel használják a pontyhorgászok világszerte. A szabadalmaztatott tervezés könnyű testreszabhatóságot eredményez, melynek köszönhetően egész évben használható ezáltal ezek a legjobban variálható horgászágyak, amelyek horgászok számára lettek tervezve.

2015-ben kiegészítésként, a már létező választékhoz megérkezett az Air Bed család egy Indulgence ágy a Sleep System leegyszerűsítésével. Természetesen minden olyan tulajdonsága megvan, ami az Indulgence ágyakat piacvezetővé teszi. Mindegyik Indulgence ágynak a szuper erős ovális váza merevséget és jó tartást biztosít.

Az ágyak teljesen egyenes síkúak. Ha azt szeretnénk, hogy a fejrész megemelkedjen, akkor csak a lábakat kell kihúzni. A hálós alap a szellőzést biztosítja meleg éjszakákon és hagyja, hogy a nedvesség eltávozzon, ezzel elkerülvén a nyirkosodást a levehető vastag szivacsos matrac alatt.

Összehúzható szíj, a kézi állítókerék helyett. Összecsukható váz, a könnyű tárolás és szállíthatóság érdekében akár a hozzácsatolt hálózsákkal. Elasztikus hurkok, hogy könnyen lehessen csatlakoztatni az Indulgence Air takarót és Air Frame párnát. Egyérintős állítható lábak, síkban állítható talpakkal.

Az Air Bed elérhető 6 és 8 lábas verzióban és standard, valamint wideboy méretben.

Indulgence

Conversion Bag

Ez egy moduláris rendszer, ami összekapcsolható az új Indulgence Air Bed Conversion-nel így meleget biztosít télen úgy, mint kényelmet a legnyirkosabb éjszakákon. Az alsó réteg tépőzárral van odaerősítve az Air bed hálós alapjához. Aztán jön a szigetelt Air Bed matrac a tetejére, ezzel biztosítva egy fix tartást, hogy elkerüljük a tradicionális hálózsákoknál tapasztalható csavarodást. A felső réteg tartalmaz egy lecipzározható négy évszakos paplan réteget, aminek van egy egyedi hőtartó része, ami felgyorsítja a bemelegedési időt.

Air Shroud

Az elasztikus hurkok lehetővé teszik az Air Shroud (lepel) hozzácsatolását a jobb hőszigetelés érdekében, extrém alacsony hőmérsékletnél. A forró nyári estéken le lehet venni a Air Bed matracot és csak a lepedőn aludni vagy levenni a paplant és az opcionális Air Shroud-ot használni kényelmes éjszakai alváshoz. Az Air Shroud szárazon tart, és megvéd ha a szabad ég alatt horgászol.

Bed Buddy

A Bed Buddy szintén elérhető, egy könnyű, összehajtható szék, ami tartást ad a hátunknak míg az ágyon ülünk. A Bed Buddy cam lock rendszert használ, melynek köszönhetően biztonságban lehet űlni bármilyen szélességű ágyon, a hevederrel és a csattal személyre szabott kényelmet biztosít. Elérhető standard és wideboy méretben.

BedBuddi

Zed Bed

A Zed ágyak kivételes kényelmet biztosítanak a laposan fekvő vázrendszerükkel. Igazi luxus reális áron. Egy szuper erős hat lábas váz köré vannak tervezve, egy nagyon kényelmes párnázott matraccal. A fejrész megemelhető az állítható lábaknak köszönhetően, így személyre szabott alvás pozíció alakítható ki az egyén számára. Az ágy laposra összehajtható a szállításhoz a csuklós rendszernek és a csatoknak valamint a hevedereknek köszönhetően.

Szintén elérhető a Sleep System verziója a Zed ágynak, ami tartalmazza a szabadalmaztatott cipzáros paplanunkat. A rendszer egy remek ár-érték arányt képvisel, egy három vagy négy évszakos gyapjúbélésű paplannal, ami az ágyon hagyható, köszönhetően az okos extra hosszúságú zsanérnak.

A termikus tulajdonságok tovább javíthatóak ha kiegészítjük a Zed Bed lepellel. Ez teljesen vízálló, hogy megvédje az ágytakarót nyirkos éjszakákon vagy ha a szabad ég alatt horgászol. Biztonsággal a helyén marad a gombokkal, amikkel hozzárögzíthető az elasztikus hurkokhoz az ágyon. Szintén a gombokkal lehet rögzíteni a Zed Bed párnát. A Zed Bed, Zed Bed SS, és a Zed Bed Shroud elérhető standard és wideboy méretben.