Dot Spod

6.590 Ft

Cikkszám: N/A Kategória:

Dot Spod

Dot Spod bármilyen etetésre használható. Két változatban érhető el – fekete színben, az átlagos időjárásban történő használatkor, a maximális láthatóságért nagy távban, és fehér, hővisszaverő színben a tökéletes működésért még extrém napsütésben is.

 

  • Könnyű használat – a csali könnyen belapátolható egy vödörből a testbe egy kézzel, anélkül hogy bármilyen töltőeszközt használnánk vagy eltömődne és elakadna benne a mag. Kapacitása kb. 30 db 15 mm-es bojli vagy 80 g kender. Töltött tömege megközelítőleg 150 g.
  • Aerodinamika – nincs mechanikára szánt alkatrész az orrában, ezzel a súly az elején koncentrálódik, elősegítve a nagyobb dobást és pontosságot. A Dot Spodot a tesztek során 160 méterre dobták, csak az egyéni képesség szabhat határt.
  • Garantáltan kinyílik – a Dot Spod kialakítása biztosítja, hogy nagy távolságban is megbízhatóan kinyílik, még akkor is, ha kiakasztott zsinórral használjuk és az oldalára érkezik – megszüntetve a felesleges munkát és a nem kiürült rakétát.
  • Sokoldalúság – használható ziges horgászathoz lazább etetőanyagtól kezdve, micro pelleteken és magokon keresztül, nagyobb méretű bojliig bármivel.
  • Könnyen visszahúzható – a Dot Spod erőlködés nélkül visszahúzható a felszínen, megspórolva az időt és munkát. Mechanizmusa megakadályozza az idő előtti kinyílást és az etetőanyag kihullását.
Színek

White, Black

Shopping Cart

BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁCIÓ