Himalayan Rock Salt

1.790 Ft5.590 Ft

Himalayan Rock Salt

 

A legjobb minőségű alapanyagokból, a legattraktívabb keverékek és a legfejlettebb gyártástechnológia – ez az uttörő Nashbait Particle & Liquid termékcsalád.

Még mindig a gondolkodó horgász ászai – az év megfelelő időszakában használva ez az adalék élete halának megfogását segítheti. Gondosan feldolgozott és válogatva a gazdag ásványi anyag és nyomelem-tartalma végett, ez a Himalayan Rock Salt két különböző méretben elérhető, különböző felhasználásra.

Használja az 500 g-os Fine Salt-ot stick mixekhez, PVA-barát magmixek kis mennyiségű előállításához, és alapmixekhez vagy pasztákhoz vagy PVA-zsákok megtöltéséhez a koncentrált vonzerő végett.

A Coarse Salt-ot nagy mennyiségű felhasználáshoz – magmixekhez vagy etetésekhez hozzáadva, vagy az etetett terület előkészítéséhez, ahol a pontyok szó szerint ki fogják kotorni a medret, ennek a különleges adaléknak a tápértéke miatt.

A Nashbait Particle tagjai friss termékek, melyeket zárt tartályban főzik a hosszú szavatosság és megfelelő kényelem végett. Az 500ml-es és a 2.5 literes tégelyek bármilyen időtartamú horgászatra és minden alkalmazásra kínálnak megfelelő formátumot.

Cikkszám: N/A Kategória:
Kiszerelés

3kg, 500grm

Shopping Cart

BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁCIÓ