Large Seed Mix

1.790 Ft5.590 Ft

Large Seed Mix

 

A legjobb minőségű alapanyagokból, a legattraktívabb keverékek és a legfejlettebb gyártástechnológia – ez az uttörő Nashbait Particle & Liquid termékcsalád.

Juharborsó, csicseriborsó, vörös- és sárga kukorica keveréke. A himalájai kősó-tartalma fokozza az ízhatást és növeli a tápértéket értékes ásványi anyagokkal és nyomelemekkel.

A Large Seed Mix egy időtlen kombináció, ami megakadályozza, hogy a pontyok túlságosan elfoglalttá váljanak az apró táplálékokkal – további előnye, hogy az összes használható horogcsaliként is, tökéletesen passzolva az etetéshez.

Nagyszerűen teljesít minden vízhőmérsékletben, és bizonyítottan csökkenti az etetett terület vonzerejét az apró harcsák, törpeharcsák vagy rákok számára, miközben ingerli az aggresszívan táplálkozó pontyokat. Kitűnő előetetésnek, és nagyon hatékony a népszerűbb csalikkal ritkán partra csábítható tőpontyok kicsalogatásában is.

A Nashbait Particle tagjai friss termékek, melyeket zárt tartályban főzik a hosszú szavatosság és megfelelő kényelem végett. Az 500ml-es és a 2.5 literes tégelyek bármilyen időtartamú horgászatra és minden alkalmazásra kínálnak megfelelő formátumot.

Cikkszám: N/A Kategória:
Kiszerelés

2,5l, 500ml

Shopping Cart

BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁCIÓ