ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK:
+36 30 197 90 83

Oily Hemp

1.790 Ft5.590 Ft

Oily Hemp

 

A legjobb minőségű alapanyagokból, a legattraktívabb keverékek és a legfejlettebb gyártástechnológia – ez az uttörő Nashbait Particle & Liquid termékcsalád.

A legjobb minőségű, nagyméretű francia kendermag, olajjal felturbózva, egy Omega 3 és 6 esszenciális zsírsavas profil érdekében, az Oily Hemp a tökéletes alapanyag szőnyegetetéshez vagy spod mixekhez, olajcseppeket enged ki magából, hogy a vízoszlop minden rétegéből vonzza a pontyokat és és egy sima felületet képez a felszínen, hogy a meghorgászott helyen láthassa a táplálkozó pontyokat.

A Nashbait Particle tagjai friss termékek, melyeket zárt tartályban főzik a hosszú szavatosság és megfelelő kényelem végett. Az 500ml-es és a 2.5 literes tégelyek bármilyen időtartamú horgászatra és minden alkalmazásra kínálnak megfelelő formátumot.

Az Oily Hemp Himalayan Rock Salt Fine-nal keverve azonnal egy PVA-barát Oily Hemp-et eredményez a Webcast hálókhoz vagy Fast Melt zsákokhoz, egy hatalmas pluszt nyújtva a bojli- és pelletcsapdák között.

Keverje össze az Oily Hemp-et az innovatív Nashbait Particle Liquid-ekkel, hogy egy új dimenzióba helyezze az etetését – a Creamed Corn felhősítő hatásától a koncentrált természetes vonzerejű Wormcell – hidrolizált földigilisztáig.

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:
Kiszerelés

2,5l, 500ml

Shopping Cart

BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁCIÓ

Please accept the Terms and Conditions to proceed.