Small Seed Mix

1.790 Ft5.590 Ft

Small Seed Mix

 

A legjobb minőségű alapanyagokból, a legattraktívabb keverékek és a legfejlettebb gyártástechnológia – ez az uttörő Nashbait Particle & Liquid termékcsalád.

Hét aprómag, többek között kendermag, konkoly, cirok és köles, mindezek ízhatása himalájai kősóval fokozva, mely növeli a tápértéket ásványi anyagokkal és nyomelemekkel.

A klasszikus magmix szőnyegetetéshez – madáreledelekhez használt magok alkotják az alapját, viszont a Nashbait legenda Gary Bayes felbecsülhetetlen tanácsára cask olyan magokat tartalmaz, melyekre a pontyok a legjobban reagálnak. Ösztönzi a hosszabb és versenyző táplálkozást hosszú időszakokra, a Small Seed Mix arról híres, hogy rengeteg ponty választása, nagy durranásokra képes és nagy etetéseket generál, maximalizálva így az eredményt, viszont egy marok a partszélben épp olyan hatásos tud lenni – kérdezze Oli Davies-t!

A Nashbait Particle tagjai friss termékek, melyeket zárt tartályban főzik a hosszú szavatosság és megfelelő kényelem végett. Az 500ml-es és a 2.5 literes tégelyek bármilyen időtartamú horgászatra és minden alkalmazásra kínálnak megfelelő formátumot.

Cikkszám: N/A Kategória:
Kiszerelés

2,5l, 500ml

Shopping Cart

BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁCIÓ