Sweet Tiger Nuts

1.790 Ft5.590 Ft

Sweet Tiger Nuts

 

A legjobb minőségű alapanyagokból, a legattraktívabb keverékek és a legfejlettebb gyártástechnológia – ez az uttörő Nashbait Particle & Liquid termékcsalád.

A legjobb minőségű válogatott spanyol tigrismogyoró, az egységes méret végett, nektárral felturbózva, a fokozott ízhatás és vonzerő érdekében, a Sweet Tiger Nut-ok az valaha volt egyik legjobb pontyos csalik – a legnehezebben megfogható pontyokkal rendelkező rekorddal és a legnehezebb körülmények közepette szerte a világon. Épp olyan értékes egy nagy nyomás alatt álló angol tavon váltócsaliként, mint a hatalmas tavakon az apróhalak kiszűrésére – ne indulj el otthonról nélküle!

A főzési folyamat során kiengedett a természetes tigrismogyoróban lévő cukrokból keletkezett Nektár folyadék halálos adalék lehet a spod mixekhez és etetésekhez, vagy egy kiváló megoldás bojlik áztatására, puhítására és rehidratálására. Kombinálva az egyedi Tiger Nut Slush-sal a tökéletes mogyoró-alapú etetést képezi.

A Nashbait Particle tagjai friss termékek, melyeket zárt tartályban főzik a hosszú szavatosság és megfelelő kényelem végett. Az 500ml-es és a 2.5 literes tégelyek bármilyen időtartamú horgászatra és minden alkalmazásra kínálnak megfelelő formátumot.

Keverje az innovatív Nashbait Particle Liquid-ekkel a végtelen lehetőség végett.

Cikkszám: N/A Kategória:
Kiszerelés

2,5l, 500ml

Shopping Cart

BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁCIÓ