Tiger Nut Slush

1.790 Ft5.590 Ft

Tiger Nut Slush

 

A legjobb minőségű alapanyagokból, a legattraktívabb keverékek és a legfejlettebb gyártástechnológia – ez az uttörő Nashbait Particle & Liquid termékcsalád.

A legjobb minőségű spanyol tigrismogyoró, őrölt formában, úgy darálva, hogy a liszttől a fél mogyoróig minden méretet tartalmazzon, meghosszabbítva így az etetést, a felhősítést, az attraktorok kiengedését és több csalizási opciót kínáljon egy tégelyből.

A kombinációja a Nektárnak és a természetes cukroknak a tigrismogyoróból egy halálos tejes, édes felhősítő adalékot képez a spod mixekbe és etetésekbe, és egy maroknyi is elég, hogy a pontyok időről időre visszajárjanak táplálkozni ugyanarra a helyre.

A Nashbait Particle tagjai friss termékek, melyeket zárt tartályban főzik a hosszú szavatosság és megfelelő kényelem végett. Az 500ml-es és a 2.5 literes tégelyek bármilyen időtartamú horgászatra és minden alkalmazásra kínálnak megfelelő formátumot.

Használja a Himalayan Rock Salt Fine-nal, hogy egy PVA-barát Tiger Nut Slush keveréket kapjon a PVA-hálóba, egy tigrismogyorós szerelék mellé!

Cikkszám: N/A Kategória:
Kiszerelés

2,5l, 500ml

Shopping Cart

BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁCIÓ