Titan Hide

106.590 Ft

Elfogyott

Cikkszám: T4296 Kategória:

TITAN HIDE

Folytatván az újratervezett Titan sorozat világméretű sikerét, a Titan Hide is ugyanarra az alapra épült mint a többi Titan, tehát a gyorsan felállítható merev és könnyű súlyú vázszerkezetre. Viszont úgy lett kialakítva, hogy a maximum védelmet nyújtsa azoknak, akik csak egy éjszakára mennek horgászni, vagy csak egy nappali horgászatra ugranak ki.

Mivel csak 112 cm hosszú összecsomagolva és 4,6 kg, ezért ez a jövő sátra a rövid horgászatokhoz. Az ívelt első bordák védelmet nyújtanak az esőzések ellen, a hosszabbra szabott viharpanelek pedig szárazon tartanak, még akkor is ha a sátor eleje nyitva van. A Titan Hide annyira merev és stabil, hogy ha csak nincs nagyon szélsőséges időjárás, akkor nincs szükség a merevítőkre – így még több időt tudunk megtakarítani a felállítás és az összecsomagolás során.

Azon ritka alkalmakkor, amikor további védelemre van szükség, az egyedülálló Fast Fit merevítő adapterek becsúsztathatók, és elöl fixálhatók. Így másodpercek alatt meg is tudjuk erősíteni az ernyőkupolát. Mindezt anélkül, hogy a sátor rudakat be kellene csavarni minden egyes alkalommal.

Az évszakok változásait követve opcionális kiegészítőket lehet hozzá vásárolni, mint a Mozzi Infill-t, vagy a Waterproof Infill-t vagy egy második réteget, hogy a hosszabb horgászatoknál vagy a téli időszakban is konfortosan érezzük magunkat.

  • Szuper gyorsan felállítható rövid horgászatokhoz ideális Titan
  • Lapos a hátsó része a jobb helyelosztás miatt, aminek köszönhetően a Sleep System ágyrendszer is jobban elfér benne
  • 5000 mm-ig vízálló 420D PU bevonatú nylon-ból készült
  • T cölöpökkel és hordtáskával

Termék információ

 

Dimensions: 132cm (H) x 255cm (W) x 180cm (D)

Packdown: 112cm

Height of front peak: 110cm

Weight: 4.6kg

Shopping Cart

BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁCIÓ