Zig Screws

3.290 Ft

Zig Screws

Most elérhető nagyobb méretben is a nagyobb méretű horgokhoz (4-8), hogy ziggel is célba tudja venni a legnagyobb pontyokat, erősebb formával és masszívabb csatlakozásokkal. A Zig Screws Large egy nagyobb méretű csavarralrendelkezik, hogy a nagyobb méretű csalikat is stabilan rögzítse a nagyobb méretű horgokhoz.

Kifejezetten zig horogbefordító egy integrált csalicsavarral, hogy gyorsan rögzítsd a szivacsot, műanyagot, parafát vagy pop up-ot, fűzőtű és hajszálelőke nélkül. Elérhető fekete, sárga, piros és átlátszó színekben. A Zig Screw-k gyorsabb horogcsali-cserét, javított akadási mechanizmust és több akadást kínálnak, és segítik a horog látszatának és érzetének az álcázását. Többféle szín lehetővé teszi számodra, hogy a színt egy további attraktorként használd a gyorsabb kapás érdekében, vagy egy rejtettebb szereléket használj, ha a körülmények vagy a nyomás azt kívánják. Egy kényelm- es vegyes színű csomag minden lehetőséget megad egyben. 4 csavar csomagonként. Minden csomag színben passzoló szivacsot tartalmaz.

Variációk

Zig Screws Mixed, Zig Screws Black, Zig Screws Red, Zig Screw Yellow, Zig Screws Clear, Zig Screws Large Mixed, Zig Screws Large Clear, Zig Screws Large Red, Zig Screws Large Black, Zig Screws Large Yellow

Shopping Cart

BEJELENTKEZÉS

REGISZTRÁCIÓ